Ah, dus jij bent benieuwd naar de persoon achter deze website? Dat ben ik: Franka.
Getrouwd met Hartger en moeder van twee heerlijke jongens, Lou (2009) en Kris (2011).
Wist je dat Box of memories is voortgekomen uit mijn eigen drang naar het bewaren van bijzondere momenten?
Dat begon met de geboorte van onze zoon Kris. Het was 2011 toen ik voor hem een Box of Memories maakte en deze vol trots op social media zette. Daar ging het balletje meteen rollen…

Ik werkte in die tijd als kinderverpleegkundige. Een tijdje probeerde ik om mijn baan en mijn (toen nog) hobby naast elkaar te laten bestaan. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om volledig voor Box of Memories te gaan. Alleen dan kon ik de professionaliteit waarborgen die ik mijn klanten wilde (en nog steeds wil) bieden.
Veel heb ik in deze tijd gehad aan mijn man Hartger. Onze karakters, ik zorgzaam en creatief, hij zakelijk en realistisch, zijn de perfecte mix om te zorgen voor voldoende beweging maar ook af en toe die oh-zo belangrijke spiegel die voorgehouden wordt.

Ik leg mijn ziel en zaligheid in het beschilderen van de boxen

Ik denk nog vaak terug aan de tijd dat Box of Memories begon. De enthousiaste reacties van vrienden en familie maakte zoveel energie in mij los. Via vrienden en familie breidde de olievlek zich verder uit en al snel maakte ik boxen voor iedereen die net zoveel met herinneringen heeft als ik.

Het allerleukst vind ik de bestellingen waar ik het verhaal achter ken. Wanneer mensen mij dit verhaal vertellen wordt het maken van deze box voor mij ook speciaal. Zo leefde ik mee met het jonge koppel dat eerst een box bestelde voor het kindje dat helaas niet levend ter wereld kwam en juichte ik een tijdje later voor het kindje dat dit koppel wel in hun armen konden sluiten. Zulke opdrachten raken me, ik vind het heerlijk om anderen te helpen herinneringen te koesteren.

Maar, even terug naar jou, waarschijnlijk ben je op mijn website terecht gekomen omdat je zoekt naar iets om jouw bijzondere herinnering een plek te geven. Kijk gerust eens rond of mail me als je vragen hebt dan denk ik met je mee!

Liefs, Franka