logo box of memories
27 mei 2019

Bedankt Juf!

Afscheid van de juf of meester, ook wel juffendag. Op welke manier zeg jij bedankt?

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Tijd om stil te staan bij een bedankje voor de juf of meester. In de klassen bij mijn kinderen wordt dit jaarlijks gezamenlijk geregeld door de klassenouders. Samen met de kinderen maken ze een mooi cadeau en vaak wordt er een bijdrage per kind gevraagd van ongeveer €1-€2 om er iets moois van te maken.
Maar waar haal je elk jaar weer de ideeën vandaan? Wanneer je niet de zoveelste wil zijn die aankomt met een chocoladereep, een plantje of thee dan moet je ooit diep graven om tot een creatief cadeau te komen. Check nu onderstaande ideeën om de juf of meester te bedanken. Cadeautjes waar ze zeker blij mee zullen zijn!

1. Het dag dag dagboek voor de juf of meester

Voorkant
Neem afscheid en bedank de meester of juf met dit geweldige invulddag dag dagboek. Dit afscheidsboekje is een soort vriendenboekje, maar dan speciaal voor de kinderen om in te vullen voor de juf of meester. Per kind zijn er 2 pagina’s met (ook grappige) vragen en ruimte voor een foto en tekening. Het boekje biedt ruimte aan 34 kinderen. Het is een super leuke manier om juf of meester te bedanken voor een geweldig schooljaar!

2. De Memory Jar met de mooiste momenten van afgelopen schooljaar

Memory jar Happy Memories
Geef de juf of meester herinneringen cadeau. Deze Memory Jar kan gevuld worden met briefjes van alle bijzondere momenten die een kind heeft aan het schooljaar met de juf of meester. Dit kunnen leuke momenten zijn als bijv. de herinneringen aan een schoolreisje waar een kind erg van heeft genoten. Maar ook de extra momenten waarbij de juf of meester er is geweest voor een kind en hem of haar erg heeft geholpen. Met dit cadeau worden deze momenten groots.

3. De bedankkoffer

Koffertje voor de juf
Niks zo leuk als een mooi werkje of tekening van de kids voor de juf of meester. Maar hoe verpak je deze op een leuke manier? Met een bedankkoffer heb je een mooi omhulsel voor al die knutselwerkjes van de kinderen en gelijk een extraatje voor de juf of meester. Natuurlijk in de lievelingskleur van de juf of meester te verkrijgen.

4. De koffie- of theemok

Mok van jou wil ik er nog wel eentje sfeer
Deze heerlijke mok met tijgerprint en de tekst ‘Van jou wil ik er nog wel eentje’ zegt genoeg toch? Was jouw juf of meester zo tof dat je ze eigenlijk niet kunt missen? Dan spreekt deze mok voor zich! Met een mooie tekening of wat lekkers maak je dit cadeautje helemaal af.

5. Een notitieblok

Notitieblok juf Notitieblok meester
Dit notitieblokje met potlood en lief kaartje is een must voor elke juf of meester. Dus wil je hem of haar bedanken voor het afgelopen jaar en gelijk wat moois meegeven voor het nieuwe jaar dan is dit een schot in de roos.

6. De tas voor de juf of meester

Tas Juf Tas meester
Een keer wat anders maar zeker zo leuk! Deze juf- en meestertas. Voor de lunch of alle administratie is niks zo handig als deze tas. Super herkenbaar en dus makkelijk terug te vinden. En draag plezier gegarandeerd.

Alle bovenstaande presentjes zijn te vinden op https://www.boxofmemories.nl/product-categorie/juf-meester/

Iedereen een leuke juffen- of meesterdag!

Deel dit bericht!

Delen op whatsapp
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op email

Lieve bezoeker,

De deuren van Box of Memories zijn tijdelijk gesloten. Er worden geen bestellingen verwerkt en verzonden. 

Wanneer de webshop weer opent is nog niet duidelijk. Meer info en updates hierover kun je vinden via FB en instagram; @mijnboxofmemories. Je mag me natuurlijk ook altijd een mail sturen via info@boxofmemories.nl. 

Liefs Franka