elke gelegenheid

In een Box of Memories bewaar je al je dierbare herinneringen. Maar je kan er natuurlijk ook speelgoed in opbergen, schoolspullen of je verzameling computerspelletjes.

elke gelegenheid

In een Box of Memories bewaar je al je dierbare herinneringen. Maar je kan er natuurlijk ook speelgoed in opbergen, schoolspullen of je verzameling computerspelletjes.

Box of Memories voor elke gelegenheid

Je bent op onze site terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een manier om op te bergen. Wat is het dat je wil opbergen? Herinneringen, spullen, verzamelingen, kleding? Met de Box of Memories zijn de mogelijkheden oneindig.
Gebruik hem om alle brieven te bewaren die je al zolang op zolder in een doos hebt weggestopt en laat hem graveren met een mooie quote. Helemaal weg van de USA? Stop al je reisboekjes, wegenkaarten, plak- en fotoboeken bij elkaar in een box beschilderd met de Amerikaanse vlag.

Elke reden is een goede reden, elk moment een goed moment

Het speelgoed van je zoontje ’s avonds uit het zicht? Een mooi beschilderde box in jouw interieurkleuren maakt van opruimen een feestje!
Opdrachten voor een teamuitje of een leuke gegraveerde box als basis voor een kerstpakket, ja ook voor zakelijk gebruik is een Box of Memories zeer geschikt.

Keuze uit diverse uitvoeringen en formaten, ontwerp in overleg.

Laat je fantasie prikkelen op de inspiratiepagina. Jij weet precies wat je wil? Ga dan naar de shop en maak je keuze uit diverse mogelijkheden waar het gaat om styling en formaat.

geboorte kado
Handig om te weten
liefdevolle cadeaus

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een geboorte, huwelijk of andere belangrijke gebeurtenis? Cadeaus van Box of Memories geven het verleden een toekomst. In de webshop vind je een scala aan mogelijkheden om herinneringen een mooie plek te geven en ze nooit meer te vergeten. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen.

nog meer webshop