logo box of memories
8 januari 2018

Dank jullie wel!

Lieve allemaal, precies 5 jaar geleden stapte ik de drempel over bij de KvK en werd Box of Memories officieel. En toen begon het echt! Er volgde tijden waarin mijn emoties alle kanten in werden geslingerd. Blijdschap, onzekerheid, trots, stress en tevredenheid passeren de revue.

Emoties die horen bij het vak ondernemen, want zo heet dat wanneer je voor jezelf begint. Ik kon in het begin maar niet wennen aan dit idee en heb in deze tijd erg veel steun gehad van mijn maatje, mijn man Hartger. Wat ben ik blij dat jij er bent!
Feedback, commentaar en complimenten kreeg ik van hem. Soms erg gewenst maar soms wilde ik het niet horen. De spiegel die ik kreeg voorgehouden beviel me niet altijd! Maar, zoals ik mezelf inmiddels ook ken, kon ik vaak na een aantal dagen wennen aan het idee en ging ik hier weer vol energie mee aan de slag! En vaak had hij dan nog gelijk ook 😉

Rondom de jaarwisseling evalueer ik elk jaar het jaar en maak ik plannen voor het nieuwe jaar. Ik bekijk wat er dat jaar goed ging, wat er fout ging, waarom het goed of fout ging, wat mijn doelen waren en of ik heb bereikt wat ik wilde bereiken. Zowel zakelijk als prive. Want met een bedrijf aan huis lopen deze zaken soms erg in elkaar over.

Ik koos ervoor om mijn website om te zetten naar een webshop met ook een aantal nieuwe producten en ik nam de webshop mijlpaalkaarten.nl over. Twee flinke investeringen maar vooralsnog zeker de moeite waard. Wat geniet ik er ook van om samen te werken met fijne mensen. Iets wat voor mij niet altijd vanzelfsprekend is omdat ik in de meeste gevallen alleen werk. Ook dit was even wennen. Als voormalig kinderverpleegkundige was ik gewend om altijd in een groot team met veel collegae samen te werken.

Maar goed, bovenal ben ik tot op de dag van vandaag nog erg trots op wat ik doe maar vooral ook op het feit dat ik zoveel klanten blij heb kunnen maken. Want potverdorie wat heb ik on-ge-lo-fe-lijk veel bijzondere boxen mogen maken (inmiddels bijna 450!). De emotionele waarde daarvan is onschatbaar en dat maakt mijn liefde voor het vak alleen maar groter. Dat is waar ik gelukkig van word!

Ik sluit dit bericht daarom af met een oprecht ‘dank je wel’ voor jullie! Jullie hebben Box of Memories mede gemaakt tot wat het nu is. En daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken! Een dank je wel voor alle opdrachten en bestellingen de afgelopen jaren. Een dank je wel voor het vertrouwen wat jullie in me hebben. Maar ook een dank je wel voor het geduld wat jullie soms (met mijn overvolle agenda) hebben.

Ik hoop natuurlijk dat ik samen met jullie de komende jaren net zo succesvol mag maken!
Graag wil ik jullie mee laten genieten van mijn geluk en jullie op deze manier ook bedanken. Daarom zal ik de komende 5 dagen elke dag een leuke actie online zetten (zowel op FB als op instagram). Houd ons daarom deze week zeker in de gaten!

Veel liefs, Franka

Deel dit bericht!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ik ga stoppen!

Helaas sluit ik de deuren van de webshop op 22 juli definitief. Bekijk mijn FB of Instagram voor meer info.

Nu 25% korting in de webshop met kortingscode 'totziens25%' en een gratis cadeautje bij aankopen vanaf €25 (excl. verzendkosten).

Veel shopplezier!