logo box of memories
4 maart 2021

Een persoonlijk kraamcadeau voor Rosa

Al een tijdje mag ik geboorteboxen maken voor een groep dames uit een jaarclub. Allemaal dames die elkaar kennen vanuit de studententijd en die op dit moment nog steeds geregeld contact met elkaar hebben. Niet allemaal even vaak en momenteel is dit natuurlijk helemaal lastig maar het contact ligt er al vanuit vroeger en de dames hebben een fijne band met elkaar.

Eén van de dames is een vriendin van mij en alweer een tijdje geleden is zij in het huwelijksbootje gestapt met een oude schoolvriend van mijn man. Natuurlijk wilden mijn man en ik goed voor de dag komen tijdens de bruiloft en dus investeerde we in een cadeau dat het koppel zeker zou gebruiken of herinneren. Hoe leuk was het om voor deze bijzondere gelegenheid een Box of Memories te schilderen. En zo geschiedde het en stond deze handbeschilderde kist tijdens de bruiloft rijkelijk te pronken op de cadeau tafel. Trots was ik!

 

box rosa

Maar ik was helemaal vereerd toen ik een aantal maanden later ook een geboortekist mocht maken nadat er een baby was geboren bij een van de dames uit de jaarclub. Eén van de eerste kleintjes uit deze groep. Een plek om alle wenskaarten, eerste kleertjes, eerste speentje, de papierwerken uit het ziekenhuis en van het consultatiebureau en dergelijke in te bewaren.

En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels zijn we tientallen boxen verder. Nog elke keer ontvang ik bestellingen van dames uit deze jaarclub met de mededeling dat er weer een kleine dame of heer is geboren en de vraag of ik weer een box wil maken. En ik vind dit zó leuk! De reacties die ik telkens weer ontvang nadat er weer een box is afgeleverd zijn onbetaalbaar! Dit zijn de momentjes die ik koester en welke voor mij enorm waardevol zijn.

Welke spullen koester jij en wat heb jij bewaard van jouw kinderen of jouw huwelijk?

Deel dit bericht!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lieve bezoeker,

De deuren van Box of Memories zijn tijdelijk gesloten. Er worden geen bestellingen verwerkt en verzonden. 

Wanneer de webshop weer opent is nog niet duidelijk. Meer info en updates hierover kun je vinden via FB en instagram; @mijnboxofmemories. Je mag me natuurlijk ook altijd een mail sturen via info@boxofmemories.nl. 

Liefs Franka