Het is het eerste waar je aan denkt als je wakker wordt. Elk zonnestraaltje en elk vlindertje dat langs fladdert is een teken voor je en elke songtekst gaat over jullie: ja hoor, geef het toe, je bent verliefd! Jij zal genoeg inspiratie hebben voor aankomende Valentijnsdag.
Bij het geluid van de brievenbus ren je naar de deur om te zien of jouw liefde beantwoord wordt en in je agenda staat een rood hart op de avond van 14 februari. De avond wordt vrijgehouden voor het romantische diner dat jou wordt aangeboden door diegene waar jij al dagen over droomt. Althans, dat is de bedoeling!

Happy Single
Mocht de uitnodiging waar je op hoopte uitblijven, niet getreurd: voeg je gewoon bij de grote groep ‘happy singles’ die ons land rijk is. Samen foto’s posten en spreuken delen over waarom het fijn is ongebonden te zijn. Een heerlijk gevoel van saamhorigheid en rebelsheid tegen alles wat Valentijnsdag belichaamd. Ik geef toe: dat kan heerlijk zijn…

52redenen

Houden van
Ben jij het stadium van verliefdheid voorbij en baad je al jaren in het warme bad van de liefde? Hoe verras je jouw Valentijn? Doe je dat überhaupt nog? Ik kan je, als ervaringsdeskundige, vertellen dat het zeker gewaardeerd wordt! ‘Valentijn’-cadeautjes zoals een briefje onder je ruitenwisser, een handgeschreven gedichtje op het wc-papier en de lippenstiftkus op de badkamerspiegel. Bij ons is het bijna elke dag Valentijnsdag. Zelf onze kinderen vinden het leuk om eraan mee te doen en verrassen ons met zelfgeschreven briefjes of een -goedbedoeld- klef snoepje in onze jaszak.

herinnering
Onvoorwaardelijke liefde
Dit jaar zijn wij verhuisd: een hele onderneming, voorafgegaan aan een hoop geklus en het maken van keuzes. Een blauwe keuken, of toch maar wit? Daar behang of liever structuurverf? We hadden het er maar druk mee. Fijn als je elkaar in zo’n tijd toch blijft waarderen. Mede mogelijk gemaakt door onze ouders die ons met raad en daad en vooral met heel wat klus- en oppasuurtjes ondersteunden. Voor mij is het heel duidelijk wie ik op Valentijnsdag extra in het zonnetje wil zetten.

Laat je creativiteit stromen
“Who rocks your world?” Heb jij iemand die voor jou speciaal is? En hoe ga jij die persoon verrassen? Ik ben benieuwd!

Tip: origineel cadeau
De woorden ‘ik hou van jou’ spreek je vast weleens uit. Tegen je ouders, je geliefde of je hartsvriend(in). Dit gevoel is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden, maar zeker ook op kleine onnozele dingen! Het zijn immers de kleine dingen die het doen. In onze memory jar verzamel je 52 redenen waarom je van hem/haar houdt. Ik geef toe, het is even wat werk maar het is het waard. Laat je hart spreken, niet alleen met Valentijnsdag, maar laten we gewoon eens ergens beginnen.
Wil je juist samen met je man, vrouw, vriend(in) of zelfs met de hele familie herinneringen verzamelen om nooit meer te vergeten? Of zodat je over een jaar, Valentijnsdag 2018, een leuke avond kunt houden waarop jullie de opgeschreven herinneringen van 2017 met elkaar herbeleven. We hebben verschillende leuke jars in onze webshop. Dat wordt gegarandeerd een succesvolle avond.