Ervaringen

5/5
5 / 5

Een mooie ongelakte kist van hoge kwaliteit gekocht van Box of Memories. Door ons omgetoverd tot een prachtige persoonlijke herinnering aan een dierbare. Een onvergetelijke herinnering mogelijk gemaakt. Dank, Franka!

Alisia

23 januari 2023
5/5
5 / 5

Beste Franka, De kinderkoffertjes (voor de kraamvisite) zijn vandaag gearriveerd op mijn thuisadres. Dank voor alle medewerking/service! Super! Met vriendelijke groet, Yvon

Yvon

12 december 2022
5/5
5 / 5

Wij hebben dit jaar voor onze afdeling van 170 mensen Franca gevraagd samen een passend verrassend geschenk te bedenken. Zo kwamen we op een Advent december box uit, 4 cadeautjes met passende teksten van ons voor onze hardwerkende en zeer gewaardeerde collega’s. Franca heeft er een hele prachtige box van gemaakt en wij ontvingen alleen maar mooie reacties. Alles is tijdig, keurig en foutloos verzonden. Dank Franca!

Annette Sengers

7 december 2022
5/5
5 / 5

Vandaag een box of memorie gegeven als kraamkado voor een collega. Schot in de roos wat een fantastisch kado met opdruk van het geboortekaartje. Bedankt Franka voor de service en snelle levering!

Jolanda Zweegers

8 november 2022
5/5
5 / 5

Goede en snelle service, persoonlijk contact over het ontwerp. Heel tevreden!

Anje

3 november 2022
5/5
5 / 5

Super leuk koffertje en super service!! Bedankt.

Monique van Teeckelenburgh

28 oktober 2022
5/5
5 / 5

Al Paar keer en kado koffertje met naam en deel afbeelding geboortekaartje besteld bij Frank. Snel Service, goede communicatie indien nodig. En het kraamkado wordt altijd heel enthousiast ontvangen. Bedankt weer voor deze keer.

Arlinda baars

21 oktober 2022
5/5
5 / 5

Hele fijne service. Persoonlijk contact werd door mij zeer gewaardeerd. Een fout van mijn kant werd door Franka op een super manier opgelost.

Bonny

7 oktober 2022
5/5
5 / 5

Super blij met de memory boxen voor onze kinderen. Al snel werd ik benaderd om het ontwerp helemaal af te stemmen. En ook al super snel waren ze in huis. Heel mooi geworden, helemaal naar verwachting!

Marieke

24 september 2022
5/5
5 / 5

Hele snelle levering, nette communicatie per mail en het pakketje is ingepakt als een cadeautje. Super leuke post om te krijgen!

Liane

22 juli 2022
5/5
5 / 5

Super snelle service en mooie artikelen. Ook vriendelijk ontvangen aan de deur. Koop hier zeker vaker

Danielle van de Donk

21 juli 2022
5/5
5 / 5

Na het overlijden van mijn lieve vrouw Marianne zijn we op zoek gegaan naar een mooie kist om persoonlijke spulletjes en kaarten in te bewaren. Mijn dochters en ik hebben prachtige kisten laten graveren door Franka. Daarnaast heb ik samen met Franka gekeken of het mogelijk was om voor onze kinderen een box te laten graveren met afbeeldingen van hun geboortekaartjes. Dat is fantastisch gelukt en onlangs heb ik deze boxen aan onze kinderen overgedragen met daarin hun fotoalbums en andere persoonlijke dingetjes. Iedereen was super blij. Franka bedankt voor deze toffe samenwerking.

Martin

10 juli 2022
5/5
5 / 5

Ik heb al een paar keer een bedrukt koffertje besteld als kraamcadeautje. Super leuk en altijd origineel! Fijn dat een bestelling ook zo snel afgehandeld wordt!! Dankjewel Franka!

Sylvia

23 juni 2022
5/5
5 / 5

Naar aanleiding van mijn rouwproces heb ik een tekening gemaakt, die het verlies voor mij uitbeeldt. Franka heeft deze tekening prachtig op een mooie houten memoriebox gegraveerd. Samen met de woorden ‘Verlangd - Gehoopt - Losgelaten’ erbij, is dit precies hoe ik me voel. In de box bewaar ik tastbare herinneringen. Ik zou dit iedereen aanraden om zo iets met ‘verlies’ te doen, want het helpt je echt verder in je rouwproces. En door Franka iets laten maken is in heel goede (en begrip- en liefdevolle) handen!

Marijke

20 juni 2022
5/5
5 / 5

Geen vraag is raar, en Franka kon met mij zoeken om iets tevinden wat symbool staat voor het verlies van mijn 2 babytjes. De gegraveerde kandelaar met tekst is me heel dierbaar en koester ik. Toch een plekje waar ik heen kan, en een symbolisch gebaar kan uitvoeren als ik ze mis. Franka bedankt, je bent een kanjer

Ivonne

25 mei 2022
5/5
5 / 5

Koffer E.H.B.A. besteld en ontvangen. Snelle service en goed verpakt. Wat een leuke koffer! Zeker een aanrader voor een origineel afscheidscadeau!

Marga

24 mei 2022
5/5
5 / 5

Al meerdere cadeautjes en gegraveerde memorie kistjes bij Franka besteld. Een feestje om te geven! Alles wordt met heel veel zorg en liefde door Franka gemaakt en verpakt. De communicatie is erg prettig en snel. We blijven lekker door bestellen:-)

Nancy van der Wijst

14 mei 2022
5/5
5 / 5

Franka jouw nieuwe site ziet er super uit. Mooie foto's, duidelijke uitleg en alles is makkelijk te vinden. Ik ben trots op jou.

Marjo

10 mei 2022
4/5
4 / 5

Hele mooie box gekregen met het geboortekaartje van onze dochter erop. Mooi schilderwerk!

Desi

30 april 2022
5/5
5 / 5

Het contact was leuk met Franka, we konden overleggen en ze probeerde zoveel mogelijk aan onze wensen tegemoet te komen . Het resultaat is ook volgens de vader en moeder van Lux helemaal naar hun zin. Nu nog heel veel herinneringen maken, samen met Lux en June, zij heeft ook al een memoriebox😍

Sophie Heerink

14 april 2022
5/5
5 / 5

De kisten zien er super uit en de service is heel fijn. Er wordt snel gereageerd via whatsapp en er wordt meegedacht over levering/ophalen. Top service!

Jessie

23 maart 2022
5/5
5 / 5

Thank you Franka for the beautiful work! The mother of the twins is very happy and the paint job is really spot on! I had a very nice contact with you and won’t hesitate to order again!

Sodany

13 maart 2022
5/5
5 / 5

Hoi Franka, Vandaag het bestelde koffertje ontvangen...hij is nog mooier dan ik dacht.. Zijn er heel blij mee... Dank je wel!!!

Sabrina ten Böhmer

4 maart 2022
5/5
5 / 5

Heel hartelijk dank voor het mooie koffertje wat je gestuurd hebt. De naam is prachtig in die kleur groen Het was ook heel mooi en goed verpakt. en zaterdag nog bezorgd. Van mij krijg je een tien.

Johanna Krijger

21 februari 2022
5/5
5 / 5

Bedankt Franka voor de prachtige Box die je gemaakt hebt voor ons vierde kleinkind. Hij was weer prachtig beschilderd en de ouders vonden hem ook heel mooi. De bestelling voor het vijfde kleinkind komt er aan hoor dit jaar!

Mariet

7 februari 2022
5/5
5 / 5

Ik heb voor alle drie onze kindjes een houten herinneringen kistje besteld bij Box of Memories. De kistjes zijn mooi naturel van kleur en alle herinneringen van de kindjes passen erin. Werd snel en netjes geleverd

Gerdine

2 februari 2022
5/5
5 / 5

Lieve Franka, Na jarenlang boxen te hebben besteld bij je voor anderen, mocht ik afgelopen jaar zelf moeder worden en een box of memories in ontvangst nemen. Wat is ‘ie supermooi geworden en wat zijn we hier blij mee! We hadden geen gemakkelijk geboortekaartje om na te schilderen, maar toch heb je het gewoon weer geflikt! Vakkundig, creatief, meedenkend, topper, echt een aanrader! Bedankt Franka, tot de volgende keer weer!

Tamara

27 januari 2022
5/5
5 / 5

Onze dochter is nu 6 weken oud en we waren op zoek naar een leuke koffer om haar eerste spulletjes in te bewaren. Die hebben we op deze website gevonden. Een mooie kleur en goede kwaliteit, we zijn er erg blij mee. Bedankt!

Moniek

7 januari 2022
4/5
4 / 5

Heel leuk cadeautje voor mijn zoontje. Om zijn tandjes in te bewaren. Hij was er super blij mee. En ik vind het tof dat we nu een mooi doosje hebben om het in te bewaren. Dank!

Klaartje

31 december 2021
5/5
5 / 5

Gisteren avond hebben onze 2 kleindochters, Jill 17 jaar en Fleur 11 jaar de memory box gekregen met daarin alle foto's die wij hadden vanaf hun geboorte, verjaardagen, vakantie's en allerlei herinneringen kwamen boven voor ons allemaal.
Het was een grandioos succes en ze waren er ontzettend blij mee.

Toos

25 december 2021
5/5
5 / 5

Zelfde dag nog kunnen ophalen zo net voor de feestdagen! Goede service, prettig contact!

Irenée

22 december 2021
5/5
5 / 5

Super fijne en persoonlijke service! Werdt gelijk meegedacht, top

Melissa

21 december 2021
5/5
5 / 5

Heel tevreden. Producten worden mooi verpakt geleverd, dus het uitpakken is al een feestje! Goed bereikbaar en fijne communicatie waarbij met je mee gedacht wordt. Kortom echt een aanrader!

Vos

20 december 2021
5/5
5 / 5

Voor de vierde keer een box of memories besteld bij Franka
en stuk voor stuk ware kunstwerkjes. Franka denkt goed mee
en communiceert op een prettige manier. Een box of memories
kan ook goed tegen een stootje en beschadigd niet.
Al met al mooie kunstwerkjes en goede kwaliteit!

Shirlaine

18 december 2021
4/5
4 / 5

Koffertje ontvangen! Met een leuk persoonlijk kaartje! Toppie!

Barbara

13 december 2021
5/5
5 / 5

Super blij met twee mooie gegraveerde kistjes voor onze kinderen. Super om de mooie herinnerdingen in te bewaren! Supermooie kwaliteit, echte aanrader!

Mariska

11 december 2021
5/5
5 / 5

De eerste box gekregen als kraamcadeau: een kopie van ons geboortekaartje, super mooi gemaakt! Toen ons tweede kindje kwam hebben we er ook een van zijn geboortekaartje laten maken. Super aanrader!! Dank Franka!!

Lotte

5 december 2021
5/5
5 / 5

Leuke relatiegeschenken gemaakt en netjes op tijd geleverd?

Dennis

1 december 2021
5/5
5 / 5

Franka heeft voor ons al voor het derde jaar op rij de relatiegeschenken verzorgd. We krijgen elk jaar complimenten. Geen standaard wijnflesje of een saaie doos met borrelhapjes, maar iets unieks!

Era makelaardij Ed Willems

1 december 2021
5/5
5 / 5

Bij Franka op laatste moment nog 10 kerstpakketten besteld. Netjes op tijd geleverd en niks was teveel gevraagd. Zeer tevreden

ronald

1 december 2021
5/5
5 / 5

Zowel in 2019 als recent door Franka een kist laten schilderen gebaseerd op de geboortekaartjes van mijn kinderen. Naast goed overleg over hoe de kist in te delen, heeft ze een geweldig resultaat neergezet!! Echt prachtig en iedereen aan te raden!!! Nogmaals bedankt!

Mayke

27 november 2021
5/5
5 / 5

Een gegraveerde box gekocht voor een collega die zijn eerste kindje kreeg. Wat een leuk cadeau om te geven! Het is niet iets voor even maar voor altijd. De gedachte erachter vind ik erg mooi. Al met al heel tevreden!

veerle

25 november 2021
5/5
5 / 5

Ik heb een koffertje laten bedrukken en ben SUPER blij met het eindresultaat. Mooie kwaliteit en heel netjes bedrukt. Franka denkt geweldig mee. Absolute aanrader!

Irna

18 november 2021
5/5
5 / 5

Super kwaliteit voor een lage prijs. Snel geregeld.

Annette Hendriks

2 november 2021
5/5
5 / 5

Voor het afscheid van een collega heb ik het EHBA koffertje besteld. Wat een leuke koffer en wat een goede service! Heel blij mee. Een aanrader! Bedankt

Marleen

7 oktober 2021
5/5
5 / 5

Heel blij met de mooie, tijdloze en met zorg geleverde tandendoosjes voor onze kinderen. Snel geleverd en met een persoonlijke touch !

Babeth

11 september 2021
5/5
5 / 5

Snelle service, persoonlijk en leuk verpakt. Heel blij met de juf en meester tassen.

Annemarie

7 september 2021
5/5
5 / 5

Super leuk koffertje mogen weggeven als kraam kado met naam van baby ,in het zelfde lettertype als naam op geboorte kaartje . Snelle en goede communicatie en verwerking . Franka Bedankt

Sandra

5 augustus 2021
5/5
5 / 5

Tegeltje besteld voor mijn kapster omdat zij een nieuwe zaak heeft geopend. Ik kon het meteen afhalen. Ik was heel benieuwd of ze het wel leuk zou vinden maar zij reageerde heel enthousiast. Top.

Marjo

22 juli 2021
5/5
5 / 5

Voor onze troostkoffer had ik wat ideeën. Franka werkte gelijk een en ander uit en zocht contact om te kijken of het was wat ik in gedachte had. Enkele nieuwe ingevingen van mijn kant verwerkte ze gelijk, waarna het ook nog heel snel geleverd was. Het eindresultaat is ook nog eens prachtig. Zeker een aanrader!

Thea

14 juli 2021

Deel jouw ervaring!

Benieuwd wat klanten over mij zeggen? Ik vroeg het hen en kreeg hele leuke reacties. Je leest ze hier. Uiteraard kan je zelf ook een reactie achterlaten, hier of op mijn Facebookpagina. Vind ik superleuk!

Jouw e-mailadres wordt niet getoond bij de reviews en blijft privé.