Normaal deel ik dit soort dingen niet hier maar omdat ik dit jaar een soort van jubileum vier, vind ik dat ik hier wel even bij mag stilstaan en dit met jullie mag delen.
Al vijf jaar zet ik mij in voor Make a Wish. Ik doe dit door jaarlijks deel te nemen aan een hardloopevenement, de Meerhoven24 (www.meerhoven24.nl).
Gedurende dit evenement ga ik met een team van 12 personen 24 uur hardlopen voor het goede doel Make a Wish. Team Aquajoggers. Elk teamlid heeft er na de 24 uur hardlopen gemiddeld 20 tot 25 km opzitten.
Make a Wish is een organisatie die zich inzet voor ernstig zieke kinderen. Ze geven deze kinderen en hun gezin een wensdag om één dag even alle ellende te vergeten.
Vanuit mijn vroegere werk als kinderverpleegkundige weet ik hoe belangrijk een wensdag voor ernstig zieke kinderen en hun gezin kan zijn en daar was dus ook mijn motivatie geboren! Daarnaast heb ik van dichtbij twee wensdagen mee mogen maken waardoor ik ook daadwerkelijk heb gezien wat deze wensdag voor gezinnen kan beteken.
Afgelopen jaar wisten we met ons team een enorm bedrag op te halen en ook dit jaar proberen we weer zoveel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische doel! Daarom doe ik dit jaar ook een beroep op jullie. Help je ons mee om weer een mooi bedrag op te halen voor Make a Wish? Help mee en doneer via de webshop van Box of Memories https://www.boxofmemories.nl/product/sponsoring-make-a-wish/
Dank je wel namens ons hele team en natuurlijk Make a Wish!
Wil je ons volgen? –> www.facebook.com/aquajoggers