Nieuw in de webshop

Herinneringskisten is een nieuwe toevoeging aan de webshop. Deze Box of Memories met gravure is een feestje om te vullen. De herinneringen die je later wil hebben maak je immers nu!

Herinneringskisten
Nieuw in de webshop

Herinneringskisten is een nieuwe toevoeging aan de webshop. Deze Box of Memories met gravure is een feestje om te vullen. De herinneringen die je later wil hebben maak je immers nu!

Herinneringskisten: Bewaarplek voor je dierbare herinneringen.

Dat ik dol ben op het bewaren van bijzondere spulletjes die mij herinneren aan belangrijke gebeurtenissen in mijn leven is geen geheim. Jij vindt dit waarschijnlijk ook tof, anders was je nooit klant bij me geworden. Bij de lancering van deze toffe nieuwe gegraveerde Box of Memories hoort natuurlijk een feestje. En als vaste klant heb jij een streepje voor. Via onderstaande button claim jij daarom t/m 18 april een korting van 10% op de nieuwe Box of Memories, maar tevens op alle andere producten in de webshop (excl. cadeaubonnen).

Claim je korting en shop nu!

Met deze link wordt de korting direct in je winkelmandje verrekend. 

Ondertussen vertel ik graag nog wat meer over de nieuwe gegraveerde Box of Memories. Ik ben erg enthousiast en natuurlijk hoop ik dat jij er net zo blij van wordt als ik.

Ken je de uitdrukking ‘het staat in mijn geheugen gegrift’? Het wordt vaak gezegd over een herinnering die nooit meer vergeten wordt. En misschien heb jij vroeger wel eens namen in een boom gekerfd om je voor altijd te herinneren dat je daar ooit was. Dit soort herinneringen zijn de inspiratie geweest voor de Box of Memories met een gravure. Een memorybox waarin jouw bijzondere tekst wordt gegraveerd. Zoals ook bij alle andere herinneringskisten is deze houten kist helemaal aan te passen aan jouw wensen.

Laat je herinneringen niet vervagen maar bewaar ze in deze prachtige gegraveerde Box of Memories.

Geef de memorybox als gepersonaliseerd kraamcadeau, met daarin een klein cadeautje voor de nieuwe wereldburger en uiteraard een leuke verrassing voor de kersverse moeder. Jij geeft hiermee de troste ouders de kans de belangrijkste tastbare herinneringen aan hun kindje voor altijd bij elkaar te bewaren. Uiteraard graveert Box of Memories voor jou de naam en geboortedatum van de kleine op het deksel.

Ook de warme herinneringen aan jouw liefste oma, die heel oud werd maar niet het eeuwige leven had, bewaar je in de Box of Memories. Met naam, geboorte- en sterfdatum op de deksel blijft ze niet alleen voor eeuwig in je hart maar is ze zelfs nog zichtbaar aanwezig.

Voor welke persoon vul jij deze prachtige box tot het deksel met herinneringen? Of houd je hem voor jezelf? De herinneringskisten zijn verkrijgbaar in stijlvol vierkant en in praktisch rechthoekig. Beide vormen zijn er in twee formaten en hebben een prettig prijsje.

Kijk voor meer informatie en prijzen in de shop!

Herinneringskisten
Herinneringskisten
Herinneringskisten
Nu in onze webshop
Liefdevolle Cadeaus

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een geboorte, huwelijk of andere belangrijke gebeurtenis? Cadeaus van Box of Memories geven het verleden een toekomst. In onze webshop vind je een scala aan mogelijkheden om herinneringen een mooie plek te geven en ze nooit meer te vergeten. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen.

Nog meer in onze webshop