logo box of memories
17 maart 2021

Het besef dat er écht iets moest veranderen…

Hai ?, ik ben Franka!

Inmiddels al ruim 9 jaar hét gezicht achter Box of Memories.
Ik ben getrouwd met Hartger en heb twee fantastische kids, Lou en Kris ❤
We hebben een poes ‘Okkie’ en vier kippen ‘Fientje – Snoesje – Kiki en Louis. Ik vind beesten héél leuk, mijn man wat minder.

Bijna 10 jaar geleden schilderde ik mijn allereerste twee boxen voor mijn eigen kinderen. Ik kon maar niets leuks vinden waar ik al die belangrijke spullen in kon bewaren die ik niet weg wilde gooien. Denk aan de eerste kleertjes, de eerste schoentje, het speentje, lievelingsleesboekjes en -speelgoed etc. Maar ook de papieren van de verloskundige, echo’s en alle gekregen wenskaarten na de geboorte.

 

foto vrouw

Na een zoektocht op internet kwam ik hele leuke blanke boxen tegen die ik uiteindelijk thuis zelf beschilderde aan de hand van het geboortekaartje van de jongens. Met het resultaat was ik erg blij en deze boxen staan nog altijd te pronken op hun slaapkamers. Ze worden regelmatig aangevuld met bijzondere werkjes van school, diploma’s of andere dingen. Het is leuk dat de kinderen zelf nu ook mee beslissen wat ze graag willen bewaren in hun Box of Memories.

En zo begon Box of Memories. Ik was een van de eerste bedrijven die herinneringskisten maakte, geheel naar wens.
Nu, bijna 10 jaar verder, ben ik mega trots op wat ik allemaal heb bereikt met Box of Memories.
Ik werk 5 dagen in de week tijdens de schooltijden van de kinderen en waar nodig vul ik mijn uren aan in de avonden of de weekenden. Het is heerlijk om mijn eigen uren te kunnen plannen en er altijd te kunnen zijn voor de kids. Ik kan het echt iedereen aanraden wanneer je ooit nog twijfelt!

Het verdienmodel als creatief ondernemer is een onderwerp wat gedurende mijn hele loopbaan als een rode draad door alles heen loopt. Welke prijzen vraag ik voor mijn handgemaakte producten? Staat dit in verhouding tot de uren die ik eraan gewerkt heb?
Nee, is het antwoord. Wanneer je weet hoeveel tijd, aandacht en liefde ik besteed aan een handbeschilderde box dan zou je hiervan schrikken.
Maakt dit iets uit? Nee, niet wanneer je het allemaal als een hobby ziet inderdaad. Maar Box of Memories is mijn bedrijf. Ik moet mijn geld verdienen met mijn business om elke maand de hypotheek, verzekeringen en b.v. kleding voor de kids te kunnen betalen.
Jarenlang al is dit een strijd in mijn hoofd waar ik niet uit kwam.

Na de afgelopen jaren regelmatig al met mijn man, vrienden en familie hierover te hebben gesproken is pas een aantal maanden geleden écht het besef gekomen dat er iets moest veranderen.
Maar moest ik dan gaan stoppen? Moest ik dan echt overal een punt achter gaan zetten? Nee, dat wilde ik helemaal niet! Er moesten alleen nu wel echt stappen gemaakt worden.
Dit heeft mij doen besluiten om, begin van dit jaar, o.a. de prijzen van de handbeschilderde boxen, te verhogen. Moeilijk vond ik dit! ? Een aantal dagen heb ik met het idee rondgelopen dat nu niemand meer een box zou gaan bestellen. Wat natuurlijk helemaal niet zo is!

Door deze prijsverhoging krijg ik ook wat meer ruimte om weer eens na te gaan denken over nieuwe producten in de shop. Er liggen nieuwe kansen en deze grijp ik graag met beide handen aan!
Ik vind het supertof om iedereen, met zijn of haar eigen budget, een Box of Memories aan te kunnen bieden. Daarom ben ik inmiddels alweer een aantal weken druk bezig met de ontwikkeling van allerlei nieuws! En ook de webshop krijgt een kleine update. Producten worden makkelijker vindbaar, productcategorieën verdwijnen etc. Ikzelf ben mega-enthousiast en ik kan niet wachten om al het nieuws aan jullie te laten zien.
De komende dagen/weken zal ik jullie via social media op de hoogte houden van dit nieuws. Ik ben mega benieuwd wat jullie ervan vinden!
Wanneer er nog producten zijn die jullie graag nog aan mijn webshop toegevoegd willen zien, laat het me dan zeker even weten. Ik kijk daar altijd graag naar.

Nou… het is een heel verhaal geworden zo. Supertof wanneer je nog aan het lezen bent, dat is me veel waard. Dank je wel daarvoor!

Voor vandaag wens ik je dan nog een hele fijne dag en succes met het stemmen!

Deel dit bericht!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ik ga stoppen!

Helaas sluit ik de deuren van de webshop op 22 juli definitief. Bekijk mijn FB of Instagram voor meer info.

Nu 25% korting in de webshop met kortingscode 'totziens25%' en een gratis cadeautje bij aankopen vanaf €25 (excl. verzendkosten).

Veel shopplezier!