Het perfecte kraamcadeau

Het vinden van een kraamcadeau is niet moeilijk, maar wil je origineel voor de dag komen dan wordt het alweer wat lastiger! Gelukkig ben je op de juiste plek terechtgekomen. Bij Box of Memories ga je zeker het perfecte kraamcadeau vinden.

Herinneringen zijn kostbaar en met de gepersonaliseerde kraamcadeautjes van Box of Memories zorg jij ervoor dat ze nooit meer vergeten worden. Dat is toch super leuk dat jij er als tante, oom, vriend, vriendin of opa en oma aan bij kan dragen dat de kersverse ouders een op maat gemaakte plek hebben om allerlei soorten tastbare herinneringen in op te bergen?

Op zoek naar een kraamcadeau met naam?

In de webshop van Box of Memories vind je meerdere mogelijkheden wanneer het gaat om het personaliseren van geboorte cadeautjes. Wanneer jij op kraamvisite gaat en je wil met een mooi, maar ook nuttig cadeau voor de dag komen dan zit je hier goed.

Eindeloze mogelijkheden: Box of Memories Bestickerd

Met de bestickerde Box of Memories op maat is het mogelijk een foto of geboortekaartje laten verwerken. Aanvullen met een naam, datum of een mooie quote maakt het geheel nog persoonlijker.
Een leuk en nuttig cadeau, niet alleen voor kersverse ouders maar ook voor andere doeleinden te gebruiken. Met deze box met eindeloze mogelijkheden verras jij nieuwe ouders met een prachtig geboorte cadeau dat niet alleen nuttig is maar ook geweldig staat in de kinderkamer.

Vind jij dit een leuk kraamcadeau om jonge ouders mee te verrassen? Klik dan op onderstaande link en je ziet welke formaten beschikbaar zijn én hoe je de box kan bestellen zodat jij met een leuk cadeau op kraambezoek gaat.

Box of Memories bestickerd foto webshop4
Box of Memories bestickerd op maat
64,95
Blanke box middel met voorbeeld aqua groen scaled
Box of Memories bestickerd Sem
39,95
Blanke box middel met voorbeeld aqua roze scaled
Box of Memories bestickerd Sophie
39,95

Stoer: Box of Memories gegraveerd

‘Het staat in mijn geheugen gegrift’ wordt vaak gezegd over een herinnering die nooit meer vergeten wordt. Het antwoord van Box of Memories hierop is een gegraveerde tekst op jouw memory box. Kies voor een naam, datum of bijv. een mooie quote. Maar een eigen invulling mag natuurlijk ook. Leuk om te gebruiken als kraamcadeau.

De gegraveerde box heeft een stoer uiterlijk, en is ook weer in verschillende maten beschikbaar. Zie jij het al voor je? Wanneer het pasgeboren kindje groter wordt kunnen zijn of haar eerste kleertjes, stoere sneakers, geboortemutsje erin bewaard worden. Het ideale cadeau voor aanstaande ouders die mooie herinneringen voor hun kinderen willen bewaren. Klik op de link voor allerlei soorten en maten van dit product en jij komt met een prachtig cadeau wanneer jij op kraamvisite gaat.

Enveloppenbox gegraveerd scaled e1649762663353
Enveloppenbox gegraveerd op maat
45,95
BOM memories box
Box of Memories gegraveerd Memories
29,95
Rechthoek Sarah 2 94 v2 scaled
Box of Memories gegraveerd op maat
32,95

Een hit: gepersonaliseerd kraamcadeau

Je snapt inmiddels al dat wij zelf de gepersonaliseerd kraamcadeaus erg leuk vinden. We horen ook terug van kersverse ouders dat zij ook dol zijn op de cadeaus met de naam van het kindje erop. Het gebeurt dan ook vaak dat de jonge moeder die een cadeau met naam van het kindje mocht ontvangen bij Box of Memories komt kijken op de website wat er nog meer voor leuks te koop is.

Inspiratie bij kraamcadeau kopen

Bovenstaande heeft jou niet kunnen overtuigen? Op de webshop van Box of Memories is elk cadeau een leuk cadeau! Je vindt er behalve leuke kraamcadeaus natuurlijk ook andere artikelen. Niet alleen voor de pasgeboren baby kun je bij Box of Memories terecht. Laat je inspireren door de gepersonaliseerd kraamcadeaus die je als voorbeeld kunt bekijken.

Behalve de boxen met persoonlijke touch vind je er nog heel veel andere cadeautjes. Kraamcadeaus, accessoires voor de babykamer en natuurlijk cadeautjes voor mama en papa. Want het is natuurlijk ook leuk om de kersverse ouders met een persoonlijk cadeau voor henzelf te verassen.

Nuttig en origineel kraamcadeau

Dus wanneer je op zoek bent naar de leukste kraamcadeaus dan is er eigenlijk maar één station dat je aan hoeft te doen. Op de website van Box of Memories vind je cadeaus die origineel zijn en -wanneer je voor een box kiest- ook nog eens super nuttig.

Mogen we jou verwelkomen?