hoe bestellen

Op deze pagina wordt duidelijk hoe je precies moet bestellen. Volg gewoon de stapjes en je kunt je snel verheugen op je nieuwe aanwinst.

hoe bestellen

Op deze pagina wordt duidelijk hoe je precies moet bestellen. Volg gewoon de stapjes en je kunt je snel verheugen op je nieuwe aanwinst.

Bestelproces

Wat leuk dat je een Box of Memories gaat bestellen! Ben jij een van de tevreden klanten die nog eens terugkomt? Appeltje eitje! Jij kan direct naar de shop om je bestelling te plaatsen.

Is dit de eerste keer dat je een Box of Memories wil bestellen? De website staat bomvol informatie én inspiratie. Heb je toch nog vragen? Stel ze ons via info@boxofmemories.nl

Klaar om te bestellen? Maak je wensen kenbaar in het opmerkingenveld en upload je kaartje wanneer dit als inspiratie dient voor jouw unieke Box of Memories.

De betaling doe je nadat je een keus hebt gemaakt tussen verzenden of ophalen in Eindhoven. Ophalen heeft onze voorkeur: het betreft grote pakketten en wij vinden het superleuk om de Box of Memories persoonlijk aan je te overhandigen.

Na betaling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geannuleerd worden. Via de mail overleggen we met je hoe het ontwerp gaat worden. Zodra het ontwerp akkoord is gaan we voor je aan de slag.

Als de datum van levering van groot belang is, geef dit dan op tijd aan, zodat je zeker weet dat je jouw Box of Memories op de gewenste datum in handen hebt. De actuele levertijden kun je vinden in de shop. Neem contact met ons op als je twijfelt of jouw gewenste leverdatum haalbaar is.

Laat je fantasie prikkelen op onze inspiratiepagina. Jij weet precies wat je wil? Ga dan naar de shop en maak je keuze uit diverse mogelijkheden waar het gaat om styling en formaat.

liefdevolle cadeaus

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een geboorte, huwelijk of andere belangrijke gebeurtenis? Cadeaus van Box of Memories geven het verleden een toekomst. In onze webshop vind je een scala aan mogelijkheden om herinneringen een mooie plek te geven en ze nooit meer te vergeten. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen.

nog meer webshop