logo box of memories
11 april 2021

Make it happen!

Vandaag dubbel feest.

Want hoe tof is het om op je eigen verjaardag dit te mogen aankondigen. Ik ben helemaal in mijn nopjes, oh man, wat heb ik hier naar toe geleefd! Weken, als het geen maanden zijn ben ik hier mee bezig geweest. Van hersenspinsels in mijn hoofd tot de uiteindelijke volledige uitwerking ervan. Een nieuw product in de webshop! Nu denk jij misschien, een nieuw product, dat is toch niet heel spannend? En dat is het verder misschien ook niet. Maar voor mij staat dit nieuwe product voor veel meer!

box naam

Na jaren mijn ziel en zaligheid te hebben gestopt in het beschilderen van de boxen voelde ik dat ik meer wilde. Maar ja, dat kun je wel voelen maar uiteindelijk moet je het dan ergens ook tot uitwerking kunnen brengen. En dan is het eigenlijk heel raar wanneer je beseft dat het succes van de beschilderde Box of Memories je juist beperkt tot groei. Met continue een wachtlijst is het heel erg lastig om de rust te vinden en zo mijn creatieve brein tot andere ideeën te laten komen. Mission impossible kan ik je vertellen, haha.

In mijn post van 17 maart vertelde ik al tot welke keuzes het verdienmodel van de handbeschilderde boxen mij bracht. Wanneer je nieuwsgierig bent, lees deze post nog eens. Je zal nu misschien iets beter begrijpen waarom de lancering van dit nieuwe product voor mij écht een nieuw begin is in mijn avontuur wat Box of Memories heet. En vandaag is het dan eindelijk zover!
Met heel veel trots laat ik jullie kennis maken met… tromgeroffel… de gegraveerde Box of Memories. Ik ben zó blij met deze toevoeging aan de shop. Weer helemaal wat anders als de handbeschilderde Box of Memories, maar beide hetzelfde doel, jouw herinneringen weer een toekomst geven met deze mooie bewaarplek.

Natuurlijk vind ik het superleuk wanneer je een kijkje neemt in de shop. En ben je enthousiast? Dan vind ik het ook tof wanneer je me dit laat weten!

Geniet van jullie dag!

Liefs Franka

Deel dit bericht!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lieve bezoeker,

De deuren van Box of Memories zijn tijdelijk gesloten. Er worden geen bestellingen verwerkt en verzonden. 

Wanneer de webshop weer opent is nog niet duidelijk. Meer info en updates hierover kun je vinden via FB en instagram; @mijnboxofmemories. Je mag me natuurlijk ook altijd een mail sturen via info@boxofmemories.nl. 

Liefs Franka