Elke ouder ervaart dit ongetwijfeld. Je kleintje is geboren maar voor je het weet vier je alweer de eerste verjaardag. De tijd gaat zo snel! Vind jij het supertof om bij alle mijlpalen/milestones stil te staan?

mijlpaalkaarten

Elke ouder ervaart dit ongetwijfeld. Je kleintje is geboren maar voor je het weet vier je alweer de eerste verjaardag. De tijd gaat zo snel! Vind jij het supertof om bij alle mijlpalen/milestones stil te staan? Dan zijn de mijlpaalkaarten / milestonecards een erg leuke manier om deze mijlpalen vast te leggen. Het eerste lachje, de eerste kerst maar ook b.v. een half jaar oud. Wil je de groei van je kleintje ook nog op een andere manier vastleggen? Dan is de mijlpaaldeken, naast de mijlpaalkaarten, zeker ook een uitkomst. Een baby groeideken of mijlpaaldoek waarop je je kleintje legt en je elke maand een foto maakt om zo de groei voor altijd vast te leggen. Uiteindelijk heb je een prachtig overzicht van het hele eerste jaar.

De groei van je kleintje, en vooral hoe snel dit allemaal gaat, leg je vast met de mijlpaaldeken.

Natuurlijk is de mijlpaaldeken / milestone deken een uitstekend cadeau om te geven tijdens een babyshower of als kraamcadeau nadat de kleine geboren is. Een uniek en origineel cadeau welke je nog niet veel ziet. En wil je het helemaal afmaken? Dan geef je er een setje baby mijlpaalkaarten bij!

Laat je fantasie prikkelen op onze inspiratiepagina. Jij weet precies wat je wil? Ga dan naar de shop en maak je keuze uit diverse mogelijkheden waar het gaat om styling en formaat.

Mijlpaalkaarten

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een geboorte, huwelijk of andere belangrijke gebeurtenis? Cadeaus van Box of Memories geven het verleden een toekomst. In onze webshop vind je een scala aan mogelijkheden om herinneringen een mooie plek te geven en ze nooit meer te vergeten. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen.