Misschien zie je het al, we hebben een nieuwe website. En we zijn apetrots! Na intensieve voorbereiding en hard werk zijn we klaar voor een nieuwe fase.

Onze nieuwe site bevat nog meer producten, meer inspiratie en uiteraard een webshop. In deze webshop vind je, naast onze vertrouwde Box of Memories, nu ook cadeaus tot 25 euro. Je vind er de mijlpaalkaarten die je misschien al van ons kende maar ook nieuwe producten zoals de Memory Jar, bedrukte koffertjes en macarondoosjes voor de allerkleinste tastbare herinneringen.

Bestellen van een Box of Memories is nu nog makkelijker via de shop. Uiteraard staan we je nog steeds met raad en daad ter zijde want er is altijd persoonlijk contact. We halen alles uit de kast om jouw herinneringen zo mooi mogelijk op te bergen.

We vinden het leuk om te horen wat jullie ervan vinden! Om het voor iedereen extra leuk te maken krijg je t/m zondag 27 november 2016 10% korting op ons hele assortiment! Het enige wat je moet doen is in het winkelmandje even de code NEWWEBSHOP ingeven en de korting wordt gelijk verrekend.