geboortebox

Een origineel en persoonlijk cadeau waarmee je kersverse ouders zeker verrast is de Box of Memories voor een geboorte. De herinneringen die je later wil hebben maak je immers nu!

box kris
geboortebox

Een origineel en persoonlijk cadeau waarmee je kersverse ouders zeker verrast is de Box of Memories voor een geboorte. De herinneringen die je later wil hebben maak je immers nu!

Box of Memories bij een geboorte

Voor jezelf of om als kraamcadeau te geven, een Box of Memories ontroert elke ouder. Met bijvoorbeeld het geboortekaartje als basis wordt de memorybox helemaal naar je smaak beschilderd. Of ga jij juist voor een gravure met een mooie tekst? De mogelijkheden om te vullen zijn oneindig: wat dacht je van de navelklem, het eerste speentje, de eerste schoentjes en het eerste kledingsetje? Dit gepersonaliseerde cadeau is ook leuk om te geven bij bijvoorbeeld een eerste verjaardag.

De bijzondere momenten rondom de geboorte van je kindje vergeet je nooit meer met de Box of Memories

De Box of Memories vul je gedurende de levensjaren van het kind aan met dingen als kaartjes die voor de eerste verjaardag werden gestuurd, zwemdiploma’s, een haarlok, doosje met tandjes en bijvoorbeeld heel veel later, als deze niet meer in gebruik is, de lievelingsknuffel.
Wanneer je oogappel klaar is om het nest uit te vliegen is de herinneringskist een geweldige bundel herinneringen om van het nieuwe huis direct een thuis te maken.

Keuze uit diverse uitvoeringen en formaten, ontwerp in overleg.

Laat je fantasie prikkelen op de inspiratiepagina. Jij weet precies wat je wil? Ga dan naar de shop en maak je keuze uit diverse mogelijkheden waar het gaat om styling, afwerking en formaat.

geboorte kado
Handig om te weten
liefdevolle cadeaus

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een geboorte, huwelijk of andere belangrijke gebeurtenis? Cadeaus van Box of Memories geven het verleden een toekomst. In de webshop vind je een scala aan mogelijkheden om herinneringen een mooie plek te geven en ze nooit meer te vergeten. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen.

nog meer webshop