Over Box of Memories

Ah, dus jij bent benieuwd naar de persoon achter deze website? Dat ben ik: Franka.
Getrouwd met de liefde van mijn leven Hartger en moeder van twee heerlijke jongens, Lou (2009) en Kris (2011).
Wist je dat Box of memories is ontstaan vanuit mijn eigen drang naar het bewaren van bijzondere momenten?
Dat begon met de geboorte van onze zoon Kris. Het was 2011 toen ik voor hem een Box of Memories maakte en deze vol trots op Social media zette. Daar ging het balletje meteen rollen…

Ik werkte in die tijd als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling. Een tijdje probeerde ik om mijn baan en mijn (toen nog) hobby naast elkaar te laten bestaan. Uiteindelijk heb ik de grote sprong gewaagd en ben ik volledig voor Box of Memories gegaan. Alleen op deze manier vond ik dat ik de professionaliteit kon waarborgen die ik mijn klanten wilde (en nog steeds wil) bieden.
Het ondernemerschap is er bij mij niet met de paplepel ingegoten. Het zal je dan vast ook niet verrassen dat ik veel heb mogen leren in de hele periode tot nu. Dit ging met heel veel ups maar natuurlijk ook de nodige downs. Maar het is zo’n gaaf proces, ik geniet hier nog dagelijks van! Mijn man is hierin vaak een rots in de branding voor mij. Onze karakters, ik zorgzaam en creatief, hij zakelijk en realistisch, zijn de perfecte mix om te zorgen voor voldoende beweging maar ook af en toe die oh-zo belangrijke spiegel die voorgehouden wordt. En die spiegel, die heb ik zeker nodig gehad, trots ben ik op waar ik nu sta!

"Ik leg mijn ziel en zaligheid in het beschilderen van de boxen"

Ik denk nog vaak terug aan de tijd dat Box of Memories begon. De enthousiaste reacties van vrienden en familie maakte zo ontzettend veel energie in mij los. Via vrienden en familie breidde de olievlek zich verder uit en al snel maakte ik boxen voor iedereen die net zoveel met herinneren heeft als ik.

Het allerleukst vind ik de bestellingen waar ik het verhaal achter ken. Wanneer mensen mij dit verhaal vertellen wordt het maken van deze box voor mij ook speciaal. Zo leefde ik mee met het jonge koppel dat eerst een box bestelde voor het kindje dat helaas niet levend ter wereld kwam en juichte ik voor hetzelfde koppel dat een tijdje later wel een kindje in hun armen konden sluiten. Dit soort opdrachten raken me en ik vind het heerlijk om anderen te helpen herinneringen te koesteren. Dit is voor mij dan ook écht mijn missie.

Maar, even terug naar jou, waarschijnlijk ben je op mijn website terecht gekomen omdat je zoekt naar iets om jouw bijzondere herinnering een plek te geven. Kijk gerust eens rond of mail/bel me als je vragen hebt dan denk ik graag met je mee!

Liefs, Franka