persoonlijke boxen

Een origineel en persoonlijk cadeau waarmee je zeker voor de dag kunt komen. Bewaar al je herinneringen van bijzondere momenten in je leven in een Box of Memories. Handbeschilderd, gegraveerd of bestickerd, elke box uniek op zijn eigen manier.

box evie
box luuk

Box of Memories handbeschilderd

Deze handbeschilderde boxen zijn er in twee varianten. De basic en de special variant. Laat de box beschilderen a.d.h.v. een geboorte- of huwelijkskaartje of helemaal naar eigen ontwerp.

Prijzen vanaf € 135,00

bestel in de shop
box kris en sophie

Box of Memories gegraveerd

Nieuw in het assortiment zijn de gegraveerde boxen. Laat je Box of Memories graveren met een mooie tekst, quote, naam en/of datum. Een prachtige Box of Memories, mooi door zijn eenvoud.

Prijzen vanaf € 29,95

bestel in de shop
box mirjan

Box of Memories bestickerd

Box of Memories zit niet stil. De bestickerde variant van Box of Memories gaat er binnenkort ook nog komen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je mail adres achter via onderstaande knop.

Prijzen volgen t.z.t.

Blijf op de hoogte

Bewaarboxen voor elke herinnering

Het mooie is: er bestaat geen verkeerde keuze. Met een bewaarbox van Box of Memories heb je altijd iets moois in handen. Nu met meer mogelijkheden, meer keus en voor elke portemonnee. Laat je box personaliseren naar jouw wensen of overleg met mij als je het moeilijk vindt zelf iets te bedenken. Ik help je graag op weg.