In verband met vakantie gelden er van 27 juli t/m 21 augustus andere levertijden. Klik hier voor meer informatie.

logo box of memories
3 september 2021

Wanneer je ergens écht enthousiast over bent…

Alweer een aantal jaren geleden hadden wij een superfijne vakantie in Italië. Mijn man en ik houden erg van lekker eten en omdat mijn zwager en schoonzus op dezelfde camping stonden, en op onze kids konden passen, hadden we de kans om samen naar een heel fijn, maar klein restaurantje te gaan welke ons was geadviseerd door vrienden.

Midden in het binnenland, prachtig aangrenzend aan de wijnvelden wachtten we, op een wijnvat welke was omgebouwd tot stoel/bankje, geduldig af tot onze tafel klaar was. Het duurde niet lang en toen was het zover. We werden naar een tafeltje gebracht met een prachtig gedekte tafel onder een romantische veranda met mooie planten, bloemen en verlichting. We keken uit over landschappen welke voornamelijk gevuld waren met wijnvelden. Een plaatje was het. En dan hadden we nog niet eens gegeten!

BOM boglasses

Ik weet nog dat we iets van de kaart bestelde waarvan we totaal geen idee hadden wat het was. We lieten ons verrassen! We bestelde een lekkere fles wijn en ondertussen werd er ook water ingeschonken. Het eten werd geserveerd en we hebben echt enorm lekker gegeten!

Toen we uiteindelijk een slok van ons water namen, viel ons oog ergens op. De waterglazen. Die waren bijzonder. Maar we konden nog niet helemaal thuisbrengen waarom. Toen we ze uiteindelijk grondig bestudeerd hadden wisten we het. Het waren gerecyclede glazen, glazen van oude wijnflessen! Rondkijkend in het restaurant kwamen we er achter dat er ook verschillende kleuren glazen op de tafels stonden. Groen, bruin, wit en zelfs blauw.

Omdat we zo enthousiast waren vroegen we de ober naar de glazen en hij vertelde, in zo goed mogelijk Engels, dat deze glazen idd gerecycled waren en uit een stadje in Italië kwamen.

En dit wekte onze interesse. Zodanig dat we uiteindelijk in ons enthousiasme een heleboel glazen hebben ingekocht. We konden het niet laten, we vonden ze zó leuk! Helemaal toen er achter kwamen dat er veel meer werd gemaakt van deze gerecyclede wijnflessen. Vazen, kaarsenhouders, lampen, bestekhouders en nog veel meer!

Dus heb je je wel eens afgevraagd waarom deze glazen in mijn webshop staan? Het is dus zo’n (mega impuls) aankoop van producten waarvan ik hoop dat wij het enthousiasme over kunnen brengen omdat het zo’n tof idee is. De glazen zijn bijv. heel gaaf om cadeau te geven als relatiegeschenk, als cadeautje voor tijdens de feestdagen of zomaar voor jezelf omdat je ze ook tof vindt (én nu ook het bijbehorende verhaal, haha).

Nieuwsgierig geworden? Neem vooral eens kijkje!

Link: Kerstpakketten – Box of Memories

Deel dit bericht!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Aangepaste levertijden

Gedurende mijn vakantie van 27 juli t/m 21 augustus gelden er andere levertijden.

Bekijk voor meer informatie én een leuke vakantie korting het berichtg van 19 juli (met de palmboom) op Instagram of Facebook.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@boxofmemories.nl.